Thuishuiselijke Winter Bijeenkomsten

Na een paar succesvolle zomers met druk bezochte Thuishuiselijke Terras Woensdagen, wilden onze vrijwilligers ook in de koude wintermaanden wat warmte brengen aan alleenstaande en alleengaande ouderen in Harderwijk. Vanaf februari 2019 staan onze vrijwilligers ook in de winter klaar om in februari en maart leuke en vooral gezellige bijeenkomsten te organiseren voor alleenstaande ouderen in het Grand café “Holy Moly” aan de Markt te Harderwijk. Nu al weer twee jaar met groot succes.

In Februari en Maart bent u, van 10.30 tot 12.00 uur, van harte welkom om langs te komen ,tijdens de Thuishuiselijke Winter Bijeenkomsten, voor een  kopje koffie, thee of warme chocomel, welke gratis worden aangeboden door de diverse sponsoren van Stichting Thuishuis Harderwijk, waaronder de Gemeente Harderwijk en ook  het Latijns-Amerikaans geïnspireerde Grand Cafe “Holy Moly” zelf. Deze bijeenkomsten zijn toegankelijk voor alleenstaande 60-plussers, die het moeilijk vinden de wintermaanden alleen door te komen en/of het gezellig vinden een woensdagochtend of dinsdagochtend met leeftijd -of generatiegenoten door te brengen.

 

Wilt u graag wat meer informatie over deze of andere activiteiten van Stichting Thuishuis Harderwijk? Dan kunt u een mail sturen naar coordinator@thuishuisharderwijk.nl of bellen met de coördinator, Natascha Kruger: 06-44486054.