Thuishuiselijke Winter dinsdagen

In 2020 willen onze vrijwilligers ook in de koude wintermaanden wat warmte brengen aan alleenstaande en alleengaande ouderen in Harderwijk. Vanaf februari 2020 staan onze vrijwilligers in de startblokken om op de dinsdagen in februari en maart een leuke en vooral gezellige bijeenkomst te organiseren voor alleenstaande ouderen in het Grand café “Holy Moly” aan de Markt te Harderwijk.

Vanaf februari bent u, van 10.30 tot 12.00 uur, van harte welkom om langs te komen ,tijdens de Thuishuiselijke Winter dinsdagen, voor een  kopje koffie, thee of warme chocomel, welke gratis worden aangeboden door de diverse sponsoren van Stichting Thuishuis Harderwijk, waaronder ook  het Latijns-Amerikaans geïnspireerde Grand Cafe “Holy Moly” zelf. Deze bijeenkomsten zijn toegankelijk voor alleenstaande 60-plussers, die het moeilijk vinden de wintermaanden alleen door te komen en/of het gezellig vinden een woensdagochtend met leeftijd -of generatiegenoten door te brengen.

 

Om de start van deze Thuishuiselijke Winter dinsdagen feestelijk te beginnen, krijgen de bezoekers in februari een heerlijk gebakje bij de koffie of thee.

 

Wilt u graag wat meer informatie over deze of andere activiteiten van Stichting Thuishuis Harderwijk? Dan kunt u een mail sturen naar coordinator@thuishuisharderwijk.nl of bellen met de coördinator, Natascha Kruger: 06-44486054.