THUISHUISELIJKE ZONDAG

Iedere 1ste en 3de zondag van de maand

Van 13.30-16.30 uur in Wijkhuis Stad (de Tinne), Houtkamp 33 Harderwijk.

 

 

UITNODIGING

THUISHUISELIJKE ZONDAG

(Voor alleenstaande ouderen)

Iedere 1ste en 3de zondag van de maand.

 

Sinds 5 januari 2014 organiseert Stichting Thuishuis Harderwijk THUISHUISELIJKE Zondagen. Deze kunnen tot stand worden gebracht door het beschikbaar stellen van een lokatie door de gemeente Harderwijk en ZorgDat en door  mooie schenkingen van o.a. het Oranje Fonds  en "De Stadstuin" aan het Hortuspark in Harderwijk

De vrijwilligers van Stichting Thuishuis Harderwijk staan  iedere eerste en derde zondagen van de maand voor u klaar om u een leuke en vooral gezellige zondagmiddag aan te bieden in Wijkontmoetingscentrum Stad (de Tinne) op de Houtkamp 33 te Harderwijk.

U bent, van 13.30-16.30 uur, van harte welkom om langs te komen voor een kopje koffie, wat lekkers, een spelletje, een creatieve activiteit of om gewoon leuk de zondagmiddag met elkaar door te brengen. Deze middagen zijn toegankelijk voor alleenstaande 60-plussers, die het moeilijk vinden de zondag alleen door te komen en/of het gezellig vinden een zondagmiddag met leeftijds- of generatiegenoten door te brengen.

                                                                   De entree is gratis.

Zou u graag aanwezig willen zijn op zo'n zondagmiddag? Dan mag u gewoon een keertje langs komen. Voor meer informatie kunt u bellen met de coördinator, Natascha Kruger: 06-44486054. Of een mailtje te sturen naar coordinator@thuishuisharderwijk. 

 

 

U bent van harte welkom!